Opvallend veel vraag naar aanhangwagens

Foto: DEHA-Trailers

Er is opvallend veel vraag naar nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Dat constateert Ben den Hamer, directeur van DEHA-Trailers uit Emmen. Het bedrijf aan de James Cookstraat 21 heeft het deze maand buitengewoon druk en de klanten komen zelfs uit Duitsland. ‘Januari is normaal gesproken de rustige maand van het jaar, maar daar merken we nu niets van’, aldus Den Hamer.

-Advertorial-

De oorzaak ligt waarschijnlijk bij de lockdown. Veel mensen zitten thuis en gaan klussen of plannen een fietsvakantie en weten daardoor DEHA-Trailers te vinden. ”Voor ons is de aanhangwagen geen bijzaak. Het is onze passie. We hebben aanhangwagens in alle soorten en maten.” Nee verkopen is daarom volgens den Hamer een zeldzaamheid.

Persoonlijk rijadvies
Wie met DEHA-Trailers in zee gaat, kan rekenen op een uitgebreide service. Het neuswiel is gemonteerd, een reservewiel is standaard en alle aankopen zijn inclusief btw. Daarnaast krijgt elke klant een persoonlijke rijinstructie. Den Hamer: “Niet iedereen beseft namelijk dat het echt anders rijden is met een aanhangwagen. De klant moet veilig en plezierig van ons product gebruikmaken. Dat is voor iedereen een prettige gedachte.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen