Junior Kamer doneert 320 droge worsten aan voedselbank

Foto:

Junior Chamber International Emmen (de Junior Kamer) heeft in samenwerking met WorstWorstWorst 320 droge worsten gedoneerd aan de Voedselbank Zuidoost Drenthe.

Margaret Jeuring van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe heeft de worsten deze week in ontvangst genomen van Jonny Koops, voorzitter JCI Emmen en Ramon Horst van WorstWorstWorst (foto).

Met de verkoop van droge worst pakketten door de Junior Kamer werd er per verkocht pakket 2 droge worsten aan de voedselbank gedoneerd. De worsten zullen deze week worden uitgeleverd door Voedselbank Zuidoost Drenthe die tussen de 250 en 275 pakketten per week uitlevert aan haar cliƫnten.

JCI staat voor Junior Chamber International en is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. De stichting organiseert regelmatig acties en evenementen om bij te dragen aan de plaatselijke maatschappij. Voedselbank Zuidoost Drenthe draait volledig op vrijwilligers. Zij kunnen steun in alle vormen gebruiken. Voor meer informatie hoe jij kan bijdragen aan de voedselbank kijk op
www.voedselbankzuidoostdrenthe.nl

Bron en foto: JCI Emmen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen