ATLAS Theater in actie voor UNICEF

Foto:

Na de succesvolle ‘Make-A-Wish-actie’ komt het ATLAS Theater deze maand opnieuw in actie voor UNICEF. Dit goede doel helpt elk jaar miljoenen kinderen en zorgt ervoor dat alle landen de rechten van kinderen respecteert en naleeft.

Muziek, dans en toneel zijn belangrijke pijlers in verschillende programma’s van UNICEF. Het helpt kinderen in conflictgebieden bij de ontwikkeling of bij het verwerken van trauma’s. “Als theater zijnde ondersteunen we dit initiatief van harte en willen graag op deze manier, samen met onze bezoekers, ons steentje bijdragen.” Aldus Theaterdirecteur Machteld van der Werf.

Donatie
In de hele maand december doneert het ATLAS Theater € 1,00 per verkocht ticket voor een aantal geselecteerde voorstellingen zoals Top 2000 Live en de Winterrevue van Titus & Fien. Op deze manier dragen de theaterbezoekers indirect bij aan het bedrag dat aan het goede doel gedoneerd gaat worden. Bezoekers die zelf graag willen doneren aan UNICEF kunnen dit overigens doen middels de ‘doneerknop’ tijdens hun bestelproces of rechtstreeks via de ‘doneerknop’ op de homepage van atlastheater.nl.

Stand UNICEF
Op ​de voorstellingsavonden bij De Notenkraker, Christmas with Anúna en Bouke is er ook een stand van UNICEF in de foyer van het theater aanwezig. Vrijwilligers van UNICEF geven tijdens deze avonden meer informatie over kinderrechten. Daarnaast kunnen bezoekers aangegeven waar UNICEF volgens hun aandacht aan zou moeten/kunnen schenken.

 

Bron en foto: ATLAS Theater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen