Songfestival zoekt mooi plekje

Hunebed D45 in de Emmerdennen? Of zijn er nog mooiere plekjes in de gemeente Emmen?
Hunebed D45 in de Emmerdennen? Of zijn er nog mooiere plekjes in de gemeente Emmen?
Foto: Redactie

Is er in Emmen een plekje te bedenken waar een artiest kan worden gefilmd voor de introductie tijdens het Eurovisie Songfestival 2021?

De organisatie van het festival -van 18 tot en met 22 mei in Rotterdam- roept heel Nederland op om de mooiste plekjes van het land in te sturen. Dat kan tot en met 31 december. Met de beste inzendingen worden de korte introductiefilmpjes in elkaar gezet waarmee de 41 deelnemers worden aangekondigd. En die dus in heel Europa op tv te zien zijn.

Welk plekje in Emmen zou er voor in aanmerking komen? Wildlands? Hunebed D45 in de Emmerdennen? Het Veenpark? Of misschien een heel bijzonder plekje dat minder bekend is? Laat het weten! Bijvoorbeeld met een reactie onder dit bericht op Facebook, LinkedIn of Twitter. Of mail een foto naar [email protected]. Rechtstreeks aanmelden bij het Eurovisie Songfestival kan hier.

‘Vorig jaar werden groepen en verenigingen gezocht om een songfestivalartiest te ontvangen. maar door de coronamaatregelen kan dat in 2021 waarschijnlijk niet. Daarom worden de artiesten nu op deze manier aan Nederland voorgesteld. We staan open voor de nog onontdekte pareltjes die ons land rijk is’, aldus eindredacteur van het evenement Gerben Bakker. Op de verschillende locaties wordt steeds een Tiny House neergezet waarop de beelden worden afgespeeld. Komt er ook eentje in Emmen te staan?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen