Vaccineren kan straks ook in Emmen

Foto: Pixabay

Emmen – Emmenaren hoeven voor de coronaprik straks niet meer naar het TT-circuit in Assen. Vanaf half februari kan het ook in Emmen.

Dat heeft GGD Drenthe besloten. En ook in Hoogeveen komt een nieuwe vaccinatielocaties. Dit past bij de wens van de GGD om zodra het mogelijk is zoveel mogelijk bij de doelgroepen in de buurt te gaan vaccineren. Waar precies in Emmen het gaat gebeuren is nog niet bekend, GGD Drenthe heeft wel al een aantal goed bereikbare locaties met voldoende parkeergelegenheid op het oog.

Op alle locaties kunnen straks mensen uit de verschillende doelgroepen gevaccineerd worden. Dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van vaccins en de opdracht die GGD’s krijgen van het ministerie van VWS.

 


Wil je dit bericht delen op Twitter, Facebook of LinkedIn? Klik dan op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws van Emmen in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen