Klazienaveen staat op 6 oktober in het teken van Kunst en Cultuur tijdens Kunst in de Kas

21 sep , 10:15 Nieuws
kunstindekas
EMMEN - Op zondag 6 oktober van 13:00 tot 17:00 uur staat het tuinbouwcentrum Klazienaveen in het teken van Kunst en Cultuur. Circa 40 kunstenaars exposeren hun werk in de kassen van Klazienaveen. Dit jaar is het thema de Circle of ...
Dat er uit een zaadje van een tomaat weer een tomatenplantje groeit weten veel mensen,  maar wist je dat je zelf als mens terug kan groeien in een boom? Dit alles is te zien bij Mijn Boom aan de Kwakel 24 in Klazienaveen.
Rondom de dood, maar ook tijdens geboorte en trouwerij zie je steeds meer kunst uitingen. Fotografie, grafkisten, bloemsierkunst. Kom kijken en beleef deze wereld.
The Circle, circulariteit. In Emmen denk je dan meteen aan plastic. Kom de prachtige (kunst)bloemen bewonderen die speciaal zijn gemaakt voor koningin Máxima en oordeel zelf. Wat vindt u mooier: het boeket van onze tuinders, of dat van de groene plastics?
Deze bloemen kunt u vinden bij Let’s plants, Slingerland van Buren en bij Drenthe Flowers.
Het evenement wordt georganiseerd om de glastuinbouw meer onder de aandacht te brengen. De opening van het evenement zal plaatsvinden bij Mijn Boom, waar ook de nieuwe showtuin wordt geopend.
Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Maak je eigen vaas met droogbloemen, leef je uit op het springkussen, en op de locatie aan de Langedijk kun je meedoen met een (kinder) open session. Zing en dans lekker mee!
Wat is een feestje zonder een hapje en een drankje? Ook is er een marktje waar je circulaire en niet circulaire producten vindt.  
Dit GRATIS evenement zorgt voor een unieke verbinding tussen cultuur en tuinbouw.