Genieten geblazen met de barbecuespecialiteiten van traiteurslager Stiekema

Foto: Bens BV

De koperen ploert maakt overuren en dus is het genieten geblazen tijdens de zwoele zomeravonden. Bijvoorbeeld door lekker samen te  barbecueën. Traiteurslager Stiekema, de verwenspecialist van Borger draagt hier graag een steentje aan bij.

Als het aan De ’verwenspecialist’ ligt, hoeft de klant alleen maar te genieten. De ondernemer levert namelijk niet alleen het vlees, de salades, stokbrood en tapas. Ook de barbecue, inclusief gasfles en statafels, staat klaar aan de Hoofdstraat 45a. Zelfs de wijn komt uit de ‘wijnkelders’ van de Drentse hunebedhoofdstad.

Spontaan zin in een barbecue? Tot groepen van tien man heeft Stiekema alles vers klaarliggen. ‘Bij grotere groepen horen we het graag een dag vooraf’, legt de slager uit. Bezorgen kan vanzelfsprekend ook. En de keuze is reuze, met barbecuepakketten in alle soorten en maten. Kijk eens op de website naar de mogelijkheden.

Verrassing op de grill
Zin in een verrassing op de grill? Probeer dan bijvoorbeeld eens de pichana, een bijzonder stukje rundvlees, bij uitstek geschikt voor de barbecue. Of de diamanthaas, een bijzonder mals stukje rundvlees. Manfred Stiekema en zijn mensen leggen graag uit wat de beste bereidingsmethode is.

https://www.manfredstiekema.nl/

https://www.facebook.com/Traiteurslager

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen