Autototaalglas Emmen helpt je snel weer op weg

Foto: eigen foto

We zijn gewend dat de auto ons ongestoord van A naar B brengt. Een klein steentje is helaas al voldoende om daar verandering in te brengen. Dat ene steentje betekent eens ster in je vooruit. Een ster die in de winter kan doorscheuren met alle gevolgen voor je autoruit. Autototaalglas Emmen helpt je snel weer op weg.

De specialisten aan de Phileas Foggstraat 137 vervangen snel en effectief je vooruit en staan ook klaar om een sterretje, steenslag of grote scheur te repareren. Een sterreparatie duurt nog geen half uur. Een ruit vervangen kost meer tijd en daarom is het verstandig hiervoor een afspraak te maken. De kosten voor reparatie worden vaak volledig door de verzekering vergoed, maar dit hangt van je polis af.

Geweldig team
Eigenaar Heino Rosevink: ‘We werken hier met een geweldig team, we hebben de nodige kennis en ervaring, en helpen je snel weer op weg. We halen alles uit de kast om de klant tevreden te stellen. Zo regelen we bij Autototaalglas Opgelost ook de administratieve afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.’

www.autotaalglas.nl/emmen

https://www.facebook.com/Autotaalglas

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen