Trots en passie bij autobedrijf Menges & De Vries

Foto: eigen foto

Bij autobedrijf Menges & De Vries aan de Phileas Foggstraat in Emmen hebben ze van hun hobby hun beroep gemaakt. Het hele team, van de receptioniste tot aan de monteurs deelt een passie voor auto’s. Die liefde voor onze heilige koe dragen ze graag over op hun klanten.

Het bedrijf werkt met de modernste technologie die ook nog eens gebruikt wordt door de echte vakman. ‘We zijn een modern allround autobedrijf waar de ‘ouderwetse’ gemoedelijkheid niet ontbreekt’, legt mede-eigenaar Sjaak Kooi uit. Hij is samen met zijn collega Patrick Bruins verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij autobedrijf Menges & De Vries.

Van alle markten thuis
‘We zijn dol op ons werk en laten dat graag zien. Onze monteurs leggen in de werkplaats graag uit waar ze mee bezig zijn,’ aldus Sjaak. Er is genoeg te vertellen want bij Menges & De Vries zijn ze van alle markten thuis. Het bedrijf staat vanzelfsprekend klaar voor onderhoud, apk en reparatie van alle merken. Maar ook voor een degelijke occasion of camper onderhoud is er plek aan de Phileas Foggstraat plek net als voor het tunen van je auto.

Waardering
Sjaak is er trots op dat klanten Menges & De Vries de passie van het team belonen. ‘We krijgen een ruime negen als waarderingscijfer. Dat is echt heel fijn maar beslist geen reden om achterover te leunen. Het kan tenslotte altijd beter.’

Elektrisch
De elektrische en hybrideauto kun je eveneens met een gerust hart aan het team toevertrouwen Vanzelfsprekend staat voor de klant bij een onderhoud of reparatieafspraak altijd een leenauto paraat.

mengesendevries.nl

facebook.com/mengesendevries

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen