Zondagavond tanken bij Tinq Coevorden voor de prijs van 22 jaar geleden

Foto:

Goed nieuws voor inwoners van Coevorden en omgeving. Automobilisten kunnen op zondagavond 2 juli 2023 extreem goedkoop tanken aan de Krimweg 22.

Tankstationketen TinQ zal bij deze locatie in Coevorden de brandstofprijzen tijdens een ‘PitStop’ actie gedurende 22 minuten terugbrengen naar de historisch lage brandstofprijzen van 22 jaar geleden.

Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden
Prijzen waar een automobilist tegenwoordig alleen nog maar van kan dromen; dát zijn de prijzen die gevoerd zullen worden tijdens de ‘PitStop’ actie. De korting loopt al snel op tot meer dan één euro per liter. Een flinke meevaller in deze dure tijden. Het aanwezige ‘PitStop-team’ zal er alles aan doen om in 22 minuten tijd zoveel mogelijk deelnemers te laten profiteren van deze historische prijzen.

Enorme belangstelling verwacht
TinQ organiseert in samenwerking met Grand Prix Radio deze ludieke actie op zondag 2 juli 2023. Hiervoor zijn 22 van de in totaal bijna 400 TinQ locaties geselecteerd. Het tankstation aan de Krimweg in Coevorden behoort tot één van de 22 uitverkorene locaties. Hier kan men op 2 juli gedurende 22 minuten tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden.

TinQ verwacht een enorme belangstelling voor de actie. De aanwezige verkeersregelaars, beveiligers en het TinQ-Grand Prix Radio PitStop-team staan paraat om het verkeer en de actie in goede banen te leiden. Ook geldt er een verkeersplan tijdens de actie.

TinQ roept met klem op om tijdens de PitStop de instructies en aanwijzingen, die rondom de actielocatie van kracht zijn, op te volgen. ‘Behandel je “mede-tankfans” en het PitStop team met respect’, benadrukt TinQ. Vrachtwagens en tractoren zijn uitgesloten van de actie en het is ook niet toegestaan om jerrycans te vullen.

Hoe werkt het?
Zaterdag 1 juli om 19:00 uur worden de exacte, supergoedkope brandstofprijzen, die de volgende dag gevoerd zullen worden, bekend gemaakt in de TinQ4U app en op de website tinq.nl. Ook wordt op dat moment bekend gemaakt of de locatie in het ochtend-, middag of avondprogramma zal vallen. Het exacte tijdstip waarop de extreem lage prijzen gevoerd worden, is op zondag 2 juli -één uur voor aanvang van de actie- te vinden via diezelfde kanalen.

Tijdens de PitStop actie worden de brandstofprijzen voor een tijdsbestek van 22 minuten teruggebracht naar de prijzen van 22 jaar geleden. De brandstofketen stelt alles in het werk om tijdens deze ‘PitStop’ van 22 minuten, zoveel mogelijk klanten te kunnen laten tanken. Voor degene die toch niet aan bod komen, heeft TinQ ook een oplossing bedacht. Vanaf maandag 3 juli valt er een gratis lot te claimen via de TinQ4U app, waar TinQ nog eens 1100 personen extra zal trakteren op tanken voor deze bijzonder lage brandstofprijzen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen