Particulieren kiezen vaker beveiligde opslagunits

Foto:

Particulieren huren steeds vaker een beveiligde en verwarmde opslagunit. Dit merken ze bij Maxistorage in Emmen, verhuurder van grote en kleine opslagboxen.

Advertorial

De coronapandemie en de natte zomer zijn de oorzaak. Door corona neemt het aantal webshops toe en door de regen zoeken meer mensen een veilige, droge en goed geïsoleerde opslag voor hun spullen. Maxistorage biedt graag de helpende hand. Het bedrijf aan de Phileas Foggstraat 28 in Emmen beschikt over 300 opslagunits variërend in grootte van 1 tot 55 kuub. Vanaf 50 euro heb je al een opslagruimte.

Dag en nacht toegankelijk
De verwarmde boxen zijn dag en nacht toegankelijk, cameratoezicht en een afgesloten terrein garanderen de veiligheid. Een speciaal laaddok maakt het in- en uitladen eenvoudig. Dat maakt het bedrijf geschikt voor zowel de particulier, als de zakelijke klant. Die laatste kiest bijvoorbeeld een opbergunit voor een webshop.

Rondleiding
Ook kun je producten laten verzenden en ontvangen bij Maxistorage. Er is vaak meer mogelijk dan men denkt. Kom daarom eens langs voor een rondleiding en persoonlijk advies.

maxistorage.eu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen