Nazomer zorgt voor drukte bij hottub-specialist Pand-26  

Foto: Eigen foto

De nazomer zorgt voor drukte bij Pand-26 in Klazienaveen. Veel mensen kloppen bij de hottub-specialist aan om een spa, zwemspa of hottub uit te zoeken. Carlo Roelofs en Anita Klement van PAND-26 Wellness, Spa & Outdoor Luxury helpen graag. Aan de Industriestraat 26 in Klazienaveen hebben ze een vierhonderd vierkante meter grote showroom ingericht, bestemd voor particulieren en bedrijven.

Advertorial

Daarnaast is Pand-26 ook officiële dealer van de TANKKD ‘a Hastings Original’. Deze uit Amerika overgewaaide trend is de absolute aanrader voor in de tuin. In Amerika wordt de stocktank gebruikt als drinkwaterbak voor vee. De stocktank worden hier gebruikt als zwembad of ijsbad. Ze bestaan uit gegalvaniseerd staal en zijn er in ovale en ronde vorm met verschillende diameters

Kleine zwembaden
Onlangs zijn daar de plunge pools, ofwel kleine zwembaden, bij gekomen. De oerdegelijke sandwichconstructie maakt ze heel stijf en sterk. Een betonnen fundament is bij een stabiele bodem niet nodig. De minizwembaden kunnen het gewicht van het water zelf dragen. Een vlakke ondergrond van gestabiliseerd zand (dat is zand met een klein deel cement) is voldoende. Uiteraard is het wel belangrijk dat het gegraven gat de juiste diepte heeft en mooi waterpas en recht is uitgevlakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen