Drentse ‘Pawn Stars’ dol op handel

Foto:

Iets bijzonders gevonden op zolder of in de schuur? En wil je het verkopen? Daarvoor hoef je niet naar de inkopers van Pawn Stars in Las Vegas; je kunt het komende zondag aanbieden bij Van Altena Dumpshop Drenthe. Gevestigd aan de Runde Zuidzijde 13 in Emmer-Compascuum.

Advertorial

Het bedrijf uit Amersfoort opende kortgeleden een vestiging in Drenthe en is elke woensdag geopend. Aanstaande zondag is de eerste koopzondag.

Spannend
Eigenaar Peter van Altena is dol op het inkopen van bijzondere spullen die thuis onder het stof dreigen te verdwijnen. De kersverse Emmenaar opende 23 jaar geleden een dumpzaak in Amersfoort en dit jaar dus een tweede in Drenthe. ‘Handelen is mijn passie. Het is elke keer weer spannend wat ik onder ogen krijg.’

Niet weggooien
Het merendeel van het aanbod bestaat uit tweedehands legerspullen zoals uniformen, riemen, handschoenen en boeken. Wapens zijn niet te vinden aan de Runde in Emmer-Compascuum vertelt de voormalig dienstplichtig hofmeester bij de landmacht. Ook niet militaire goederen, waaronder gereedschappen en andere technische artikelen zijn van harte welkom bij Dumpshop Drenthe. ‘Gooi iets niet weg als het waardeloos lijkt. Ik kan het vast goed gebruiken’, besluit Van Altena.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen