Welkom in de lekkerste winkel van Emmen!

Foto: De Delicatesse

‘De Delicatesse is een lust voor het oog en de smaakpapillen’ volgens een enthousiaste Lianne Oosting over de volgens haar lekkerste winkel van Emmen. De Emmense is samen met Sibrand Ottema eigenaar van de nieuwe lekkernijenzaak aan de Hoofdstraat 81.

Advertorial

Bij De Delicatesse kan iedereen terecht voor zowel topkwaliteit vleeswaren, mooie worsten, de lekkerste oliën en azijnen, koffie, specerijen, brood, wijn, goed gevulde cadeau pakketten en vele andere lekkernijen. Waaronder heerlijk ambachtelijk desembrood. Nadat de ideeën op tafel kwamen raakten de 2 ondernemers in gesprek met Luisa Klamer van Zij bakt Brood die, met haar bakkerij, ook haar intrek heeft genomen in het pand van De Delicatesse.

Uniek
Als eigenaar van restaurant “Bij Sib” aan de Weerdingerstraat 253 A krijgt Sibrand regelmatig de vraag of zijn vleeswaren, sauzen, specerijen, kaas en allerlei andere specialiteiten ook te koop zijn. Het bracht hem op het idee om deze delicatessen apart te gaan verkopen. ‘Een winkel zoals deze is uniek voor Emmen. Lianne en ik zijn daar trots op’ volgens de horecaman annex middenstander.

Ambacht
We bereiden onder meer huisgemaakte hartige taarten en quiche, mooie soepen, brownies, blondies en heerlijke broden. En dit assortiment breiden we met de week uit aldus Lianne. De 3 ondernemers zijn blij met hun winkel in hartje centrum, vlak naast het voormalige pand van bakkerij Ten Napel. De winkel is volgens hen een aanvulling op het centrum

Feestdagen
De aankomende feestdagen staan De Delicatesse en Zij bakt Brood ook voor u klaar met onder andere cadeaupakketten, kerstpakketten, kerststollen, oliebollen, hapjesschalen & charcuterie planken. Deze zijn allemaal bestelbaar. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

www.dedelicatesse.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen